-A A+

Fındıkzade Çocuk Etkinliği'nde Miniklerimiz Eğlenceye Doydu!

Fındıkzade Çocuk Etkinliği'nde çocuklar oyunlar, gösteriler ve yarışmalarla dolu bir gün geçirdi. Etkinlik minikler tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

11 Ağustos 2024
Fındıkzade Çocuk Etkinliği nde Miniklerimiz Eğlenceye Doydu!

Fındıkzade Çocuk Etkinliği çocuklara keyif dolu bir gün yaşattı. Etkinlikte bir araya gelen minikler gün boyunca çeşitli oyunlar oynayıp eğlenceli gösteriler izleyerek enerjilerini attılar. Renkli ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşen etkinlik çocuklara hem eğlenme hem de sosyalleşme imkanı sundu.

Özellikle çocuklar için hazırlanmış oyun alanları etkinliğin en çok ilgi gören noktalarından biri oldu. Palyaçolar ve animatörler minik katılımcılara sergiledikleri gösterilerle eğlenceli anlar yaşattı.

Birbirinden eğlenceli sürprizler ve hediyelerle dolu Süperbüs de etkinlikte yer alarak çocukların coşkusunu artırdı. Etkinliğe katılan aileler çocuklarıyla birlikte neşeli anlar geçirirken şenlik boyunca düzenlenen yarışmalar heyecanla takip edildi. Çocuklar hem bireysel hem de grup olarak katıldıkları yarışmalarda dostluk ve takım ruhunu deneyimlediler.

Fındıkzade Çocuk Etkinliği çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunurken ailelere de çocuklarıyla kaliteli vakit geçirme fırsatı sundu. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı ve keyifli bir gün olarak hafızalarda yer etti.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin