-A A+

FitFatih'in "Gezen Tartı" Projesi Bu Hafta Vatan Caddesi'nde Vatandaşlarla Buluşuyor

Fatih Belediyesi’nin FitFatih programı kapsamında yürütülen “Gezen Tartı” projesi bu hafta Vatan Caddesi’nde, Fatih Belediyesi Başkanlık Binası önünde ücretsiz vücut analizi ve diyetisyen danışmanlığı hizmeti sunuyor. Proje sağlıklı yaşam bilincini artırmayı hedefliyor.

13 Ağustos 2024
FitFatih in  Gezen Tartı  Projesi Bu Hafta Vatan Caddesi nde Vatandaşlarla Buluşuyor

Fatih Belediyesi tarafından sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen FitFatih programının önemli projelerinden biri olan “Gezen Tartı” bu hafta Vatan Caddesi’nde, Fatih Belediyesi Başkanlık Binası önünde vatandaşlara hizmet veriyor.

Bu proje katılımcılara ücretsiz vücut analizi ve uzman diyetisyen danışmanlığı hizmeti sunarak sağlıklı yaşam bilincini yaygınlaştırmayı hedefliyor. Her hafta farklı bir noktada düzenlenen etkinlikler bireylerin sağlık durumları hakkında bilinçlenmelerini sağlarken sağlıklı yaşam alışkanlıklarını benimsemeleri için de önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Gezen Tartı projesi kapsamında katılımcılar vücut yağ oranı, kas kütlesi, ideal kilo gibi sağlık açısından kritik verilere ulaşma imkanı buluyor. Bu veriler alanda hazır bulunan uzman diyetisyenler tarafından detaylı bir şekilde analiz edilerek katılımcılara kişisel sağlık durumları hakkında bilgi sunuluyor. Ayrıca diyetisyenler tarafından katılımcılara mevcut sağlık durumlarına uygun yaşam tarzı değişiklikleri ve beslenme önerileri de paylaşılıyor. Bu sayede vatandaşlar sağlıklı bir yaşam için gerekli adımları atma konusunda bilinçleniyor ve bu süreci nasıl yöneteceklerine dair rehberlik alıyor.

Bu haftaki etkinlik Vatan Caddesi’nde geniş bir katılımla gerçekleşti. Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte özellikle sağlıklı yaşam konusunda duyarlı bireyler uzmanlardan aldıkları kişisel danışmanlık hizmetiyle sağlık durumlarını daha iyi anlama ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimseme fırsatı yakaladılar.

FitFatih’in Gezen Tartı projesi bireylerin sağlık durumlarını öğrenmelerine yardımcı olmanın yanı sıra toplumsal farkındalığı artırmayı da amaçlıyor. Fatih Belediyesi bu projeyle bireylerin sağlık bilincini geliştirmeyi ve daha sağlıklı bir toplum oluşturmayı hedefliyor. Proje her hafta değişen lokasyonlarda devam ederek daha geniş kitlelere ulaşmayı ve sağlıklı yaşam bilincinin toplum genelinde yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı sürdürecek.

Fatih Belediyesi FitFatih programı kapsamında yürüttüğü bu tür projelerle toplumun her kesimine ulaşmayı ve daha bilinçli ve sağlıklı bir toplum inşa etmeyi amaçlıyor. Vatandaşlar Gezen Tartı etkinliklerinde yalnızca vücut analizleri yaptırmakla kalmıyor, aynı zamanda sağlıklı beslenme ve düzenli fiziksel aktivitenin önemi hakkında da bilgilendiriliyor. Uzman diyetisyenler her bireyin ihtiyaçlarına yönelik danışmanlık hizmetleri sunarak sağlıklı yaşam hedeflerine ulaşmaları için gerekli adımlar konusunda rehberlik ediyor. Böylece sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen bireyler doğru adımları atarak daha bilinçli hareket etme imkanı buluyor.

FitFatih’in Gezen Tartı projesi Fatih Belediyesi’nin vatandaşlarının sağlığını ön planda tutan projeleri arasında önemli bir yer tutuyor. Belediyenin bu ve benzeri projeleri daha sağlıklı ve mutlu bir toplum inşa etme amacını taşıyor. Projenin ilerleyen haftalarda da devam ederek daha geniş kitlelere ulaşması planlanıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin