-A A+

FitFatih'in Gezen Tartı Projesi Fındıkzade'de Devam Ediyor!

FitFatih'in “Gezen Tartı” projesi Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi'nde yoğun ilgi görüyor ve ücretsiz vücut analizleri ile uzman diyetisyen danışmanlığı sunarak sağlıklı yaşam bilincini artırmaya devam ediyor.

16 Temmuz 2024
FitFatih in Gezen Tartı Projesi Fındıkzade de Devam Ediyor!

FitFatih'in sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla başlattığı "Gezen Tartı" projesi vatandaşlara ücretsiz vücut analizleri sunarak ideal kilo, yağ ve kas oranlarını öğrenme fırsatı sağlıyor. Uzman diyetisyenler tarafından gerçekleştirilen analizler ve sağlık danışmanlığı her hafta farklı yaşam merkezlerinde hizmet veriyor.

Bu hafta Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi'nde devam eden Gezen Tartı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Uygulama noktasını ziyaret eden katılımcılar vücut analizlerini yaptırarak sağlıkları hakkında bilgilendirildi. Proje sağlıklı yaşamı desteklemeye ve vatandaşların bilinçlenmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

FitFatih'in bu girişimi sağlıklı yaşamı yaygınlaştırmayı hedeflerken vatandaşların da vücutlarını daha iyi tanımalarını sağlıyor. Her yaştan insanın katılım gösterdiği Gezen Tartı farkındalık yaratmaya ve toplumun sağlıklı yaşam bilincini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin