-A A+

FitFatih'in Gizli Rota Etkinliği Anadolu Kavağı'nda Devam Ediyor

FitFatih'in Gizli Rota etkinliği Anadolu Kavağı'nda gerçekleşti. Katılımcılar sürpriz noktaları keşfederken sokak fotoğrafçılığı hakkında bilgi edindiler.

4 Temmuz 2024
FitFatih in Gizli Rota Etkinliği Anadolu Kavağı nda Devam Ediyor

FitFatih sağlıklı ve eğlenceli etkinliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Gizli Rota etkinliği Anadolu Kavağı'nda gerçekleştirildi.

Gizli Rota sağlıklı yaşam, fotoğraf çekimi ve kültürel içeriklerle katılımcılara benzersiz bir deneyim sunuyor. Etkinliğin adından da anlaşılacağı üzere katılımcılar etkinlik boyunca sürpriz noktaları keşfediyorlar. Gezinin başlangıç noktası katılımcılara konum olarak iletiliyor ve İstanbul’un birbirinden güzel noktaları keşfe çıkılıyor.

Gezi sırasında katılımcılara sokak fotoğrafçılığı, doğru açılar ve efekt kullanımları gibi konularda bilgilendirmeler yapılıyor. Bu sayede hem gezinin tadı çıkarılıyor hem de fotoğrafçılık alanında değerli bilgiler öğreniliyor.

Gizli Rota etkinliği katılımcılar tarafından büyük ilgi görüyor ve her geçen gün daha fazla kişi tarafından takip ediliyor. FitFatih etkinlikleriyle hem sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi hem de kültürel farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin