-A A+

FitFatih'in Su Savaşları Yedikule Hisarı'nda Renkli Görüntülere Sahne Oldu

FitFatih tarafından organize edilen Su Savaşları etkinliği Yedikule Hisarı'nda ilgiyle karşılandı. Katılımcılar bu eğlenceli etkinlikte hem keyifli vakit geçirdi hem de serinleme imkanı buldu.

6 Temmuz 2024
FitFatih in Su Savaşları Yedikule Hisarı nda Renkli Görüntülere Sahne Oldu

FitFatih sağlıklı ve eğlenceli etkinlikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Kadın ve Aile Birimi’nin FitFatih projesi kapsamında düzenlenen Su Savaşları Oyunu Yedikule Hisarı’nda coşkuyla gerçekleştirildi.

İki takımın kıyasıya mücadele ettiği etkinlikte katılımcılar hem eğlendi hem de serinledi. Turuncu ve Yeşil takımların karşı karşıya geldiği oyunda her takım kendi oyuncusunu savunarak karşı takımın kovasını doldurmaya çalıştı. İlk olarak kovasını dolduran takım oyunu kazandı. Özellikle sıcak yaz günlerinde serinlemenin en eğlenceli yollarından biri olan Su Savaşları katılımcılardan tam not aldı.

Etkinlik katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. FitFatih’in düzenlediği etkinlikler hem spor yapmayı hem de eğlenceyi bir arada sunarak sağlıklı yaşamı teşvik etmeye devam ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin