-A A+

FitFatih'ten Belgrad Ormanı'nda Trekking Etkinliği

Kadın ve Aile Birimi’nin bünyesinde yer alan FitFatih Belgrad Ormanı'nda "Sağlığının İzinden Yürü: Trekking" etkinliği düzenledi; katılımcılara filtre kahve ikram edildi ve sağlıklı yaşam önerileri verildi.

29 Haziran 2024
FitFatih ten Belgrad Ormanı nda Trekking Etkinliği

Kadın ve Aile Birimi'nin bünyesinde yer alan FitFatih sağlıklı etkinliklerle vatandaşları doğa ile buluşturmaya devam ediyor. Bu etkinliklerden biri olan Belgrad Trekking vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. FitFatih’in "Sağlığının İzinden Yürü: Trekking" programı spor hocaları eşliğinde Belgrad Ormanı'nda düzenlendi. Etkinlik boyunca katılımcılara filtre kahve ikram edildi. Spor hocaları tarafından etkinlik bilgilendirmeleri yapıldı ve FitFatih kartları dağıtılarak sağlıklı yaşam önerileri paylaşıldı. Ayrıca Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın selamları iletildi. FitFatih'in düzenlediği etkinlikler hem sağlıklı yaşam bilincini artırıyor hem de katılımcıları doğa ile buluşturarak keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin