-A A+

FitFatih'ten Stresle Mücadele Atölyesi: NoMonoton

FitFatih'in Yadigâr Kahvesi'nde düzenlediği NoMonoton Atölyesi'nde katılımcılar kendilerini huzursuz eden problemleri seramikle ifade ederek eğlenceli ve rahatlatıcı bir deneyim yaşadılar.

10 Haziran 2024
FitFatih ten Stresle Mücadele Atölyesi: NoMonoton

FitFatih sağlıklı ve eğitici etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Kadın ve Aile Birimi bünyesinde gerçekleştirilen NoMonoton Stresle Mücadele Atölyeleri katılımcılara farklı ve etkili yöntemlerle stresle başa çıkma becerileri kazandırmayı amaçlıyor.

Etkinliklerden biri olan "Düğümden Dönüşüme Seramik Atölyesi" Fındıkzade Yaşam Merkezi, Yadigar Kahvesi'nde gerçekleştirildi. Psikolog eşliğinde yapılan atölyede katılımcılar kendilerini huzursuz hissettiren problemlerini seramikle şekillendirme yöntemiyle ifade ettiler. Seramik çalışmaları sırasında katılımcılar problemlerini fiziksel bir forma dönüştürdü, tanımladı ve yeniden şekillendirerek çözüm yolları aradı.

Atölye boyunca katılımcılar seramiğin terapötik etkisinden faydalanarak duygusal yüklerinden arınma fırsatı buldular. Seramiğin sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi sayesinde katılımcılar hem yaratıcı süreçle meşgul olup eğlenceli vakit geçirdiler hem de psikolog rehberliğinde içsel huzurlarını yeniden kazandılar.

Program sonunda katılımcılar atölyeden hem eğlenmiş hem de duygusal yüklerinden arınmış bir şekilde ayrıldılar. FitFatih benzer etkinliklerle vatandaşların hem fiziksel hem de ruhsal sağlıklarına katkıda bulunmayı sürdürüyor. Kadın ve Aile Birimi'nin etkinlikleri toplumun her kesiminden insanın stresle başa çıkma becerilerini geliştirerek daha sağlıklı ve mutlu bireyler olmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin