-A A+

“Geleceğin Yazarları” Programı Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin ile Başkan Turan'ın Katılımıyla Yedikule Hisarı'nda Gerçekleştirildi

"Geleceğin Yazarları" kitap fuarı programı, Millî Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, Fatih Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Murat Mücahit Yentür'ün teşrifleriyle Yedikule Hisarı'nda gerçekleştirildi.

24 Mayıs 2024
“Geleceğin Yazarları” Programı Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin ile Başkan Turan ın Katılımıyla Yedikule Hisarı nda Gerçekleştirildi

Yedikule Hisarı’nda düzenlenen "Geleceğin Yazarları" kitap fuarı programı, Millî Eğitim Bakanı Sn. Yusuf Tekin, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, Fatih Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Murat Mücahit Yentür’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Turan, konuşması esnasında çocukların kendi yazdıkları kitapları imzalayarak yazarlık yolculuğundaki ilk adımlarını attıklarını belirtti. Hayal kuran, hedef koymaktan çekinmeyen ve çalışan gençlerin her zaman yanında olduklarını vurguladı ve hepsine hayat boyu başarılar diledi. Çocukların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program, vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

“Geleceğin Yazarları”

İstanbul'un tarihî ve kültürel mirası Yedikule Hisarı, Geleceğin Yazarları Projesi'nin genç yazarlarına eserlerini sergileme ve bir araya gelme fırsatı sundu. Etkinlik genç yazarların Türkçeye olan sevgi ve bağlılıklarını pekiştirmek amacıyla öne çıkarken, okuma-yazma becerilerini geliştirmek, yazarlık kavramını öğretmek ve edebiyatı yaşatmak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Genç yazarların eserlerinin Yedikule Hisarı'nda sergilenmesi, katılımcılar arasında büyük heyecan yaratırken etkinlik, genç yeteneklerin sesini duyurmasına ve eserlerinin geniş kitlelere ulaşmasına fırsat tanıdı. Geleceğin Yazarları'nın özgün bakış açıları ve yaratıcı düşünceleri, Yedikule Hisarı'nda keyif dolu bir etkinliğe dönüştü.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin