Geleneksel Ayak Tenisi Turnuvası Başkan Turan'ın Katılımıyla Mimar Sinan Stadı'nda Başladı

Fatih Belediyesi tarafından Mimar Sinan Stadı'nda düzenlenen 4. Ayak Tenisi Turnuvası, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımıyla başladı. Başkan Turan, karşılaşmaların çekişmeli geçeceğini belirterek tüm takımlara başarılar diledi.

24 Ağustos 2024
Geleneksel Ayak Tenisi Turnuvası Başkan Turan ın Katılımıyla Mimar Sinan Stadı nda Başladı

Fatih Belediyesi'nin spora ve gençliğe verdiği önemi bir kez daha ortaya koyan “Ayak Tenisi Turnuvası” bu yıl dördüncü kez düzenlendi. Artan ilgiyle her yıl daha da büyüyen bu organizasyon sporseverlerin yoğun katılımıyla Mimar Sinan Stadı’nda gerçekleştirildi. Turnuva miniminikler, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere beş farklı kategoride, toplam 60 takımın katılımıyla adeta bir spor şölenine dönüştü. 200’ün üzerinde sporcunun mücadele ettiği bu etkinlik gün boyu süren karşılaşmalarla sporculara yeteneklerini sergileme imkanı sundu. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan da turnuvaya katılarak takımların kurulduğunu, taktiklerin verildiğini ve 4. yılında artık gelenekselleşen Ayak Tenisi Turnuvası’nın başladığını belirtti; karşılaşmaların oldukça çekişmeli geçeceğini ifade ederek tüm takımlara başarılar diledi.

Turnuva boyunca her kategoride kıyasıya rekabet ve heyecan dolu anlar yaşandı. Miniminikler ve minikler kategorisindeki çocukların sergilediği enerji ve coşku izleyicilerin beğenisini toplarken; yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan stratejik hamleler ve teknik beceriler alkışlarla karşılandı. Büyükler kategorisindeki maçlar ise turnuvanın en çekişmeli ve heyecan verici anlarını oluşturdu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlar düzenlenen törenle ödüllendirildi. Kazanan takımlara kupa ve madalyaların yanı sıra çeşitli ödüller takdim edildi. Törene katılan Fatih Belediyesi yetkilileri bu tür sportif etkinliklerin yalnızca spor alanında değil, toplumun sosyal dokusunu güçlendirme ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Organizasyonun kalitesinden memnuniyet duyan katılımcılar ve izleyiciler sahada sergilenen fair-play ruhuna dikkat çekerek bu tür etkinliklerin devam etmesi yönündeki taleplerini dile getirdi.

“Ayak Tenisi Turnuvası”, Fatih Belediyesi’nin gençlere ve spora verdiği değeri yansıtan, toplumsal dayanışmayı güçlendiren bir platform haline geldi. Bu tür organizasyonlar ilçenin sportif ve sosyal yaşamına önemli katkılar sunarken sporseverler için de keyif dolu anılarla dolu bir gün olarak hafızalarda yer etti.