-A A+

Geleneksel Engelliler Spor ve Eğlence Şenliği Çoşku Dolu Anlara Ev Sahipliği Yaptı

Fatih Belediyesi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “5. Geleneksel Engelliler Spor ve Eğlence Şenliği”nde çocuklar yalnızca eğlenceli zaman geçirmekle kalmadı, aynı zamanda hazırladıkları çeşitli gösterileri sundular.

5 Aralık 2023
Geleneksel Engelliler Spor ve Eğlence Şenliği Çoşku Dolu Anlara Ev Sahipliği Yaptı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Fatih Belediyesi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “5. Geleneksel Engelliler Spor ve Eğlence Şenliği” Atatürk Çağdaş Yaşam Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe bu yıl 10 farklı kurumdan toplamda yaklaşık 300 öğrenci katıldı. Salon floor curling, dart, mini golf, yüz boyama, yapışkan okçular, masa güreşi, corn hole, trambolin, bilek güreşi gibi etkinliklere ev sahipliği yaptı. Çocuklar sadece keyifli vakit geçirmekle kalmadı, aynı zamanda hazırladıkları çeşitli gösterileri büyük bir coşkuyla sergilediler. Etkinlik boyunca Mimar Sinan İşitme Engelliler Ortaokulu işaret diliyle İstiklâl Marşı'nı okudu; Fatih Mert Karahan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu Harmandalı&Ritim gösterisi sundu; Erkan Fatih Özel Eğitim Meslek Okulu Kırşehir'in Gülleri&Delilo Halayı ile sahne aldı; Mevlanakapı Özel Eğitim Uygulama Okulu özel eğitim farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi; Gelişim Otizm Akademisi cimnastik gösterisi sergiledi ve Müzik Öğretmeni Eyüp Sultan Aylar'ın müzik dinletisi izleyicilere sunuldu. Katılımcılar dayanışma, birlik ve farkındalık ruhuyla dolu bir günü birlikte yaşadılar.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin