-A A+

Genç Sporcular Okul Sporları Kürek Şampiyonası'nda Kıyasıya Mücadele Ettiler

Okul Sporları Kürek Gençler (A-B) ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Merkezi'nin ev sahipliğinde 11 ildeki 39 okul ve 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar arasındaki çekişmeli mücadelede dereceye giren genç sporcular, kupa ve madalya ödüllerinin sahibi oldu.

30 Nisan 2024
Genç Sporcular Okul Sporları Kürek Şampiyonası nda Kıyasıya Mücadele Ettiler

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi tarafından düzenlenen Okul Sporları Kürek Gençler (A-B) ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, su sporlarının kalbi İstanbul’da, Kano ve Kürek Merkezi’nde gerçekleşti. Bu heyecan verici etkinlik, Adana, Ankara, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Sinop ve Van illerinden toplamda 39 okuldan 300 sporcu ve antrenörün katılımıyla renklendi. Genç sporcular arasındaki çekişmeli mücadelede dereceye giren katılımcılar, kupa ve madalya ödüllerinin sahibi oldu. Yarışma, sadece sporcular değil, aynı zamanda izleyiciler tarafından da büyük ilgiyle takip edildi.

Genç Erkekler kategorisinde Fatih Gelenbevi Anadolu, TOKİ Anadolu, Lokman Hekim Anadolu, Sinop Atatürk Anadolu, Sinop Seydi Ali Reis M. T. Anadolu ve ÇEAS Anadolu liseleri; Genç Kadınlar kategorisinde ise Sinop Fen ve TED Ankara Koleji, Sunar Nuri ÇOMU Anadolu, Büyük Çiğli Özel Türk Koleji Anadolu ve Lokman Hekim Anadolu liseleri ön plana çıktı. Yıldız Erkekler kategorisinde İsmail Kaymak Koleji ve Sinop Şehit Halil Özdoğru Ortaokulu; Yıldız Kadınlar kategorisinde ise Mehmet Adil İkiz Ortaokulu ve Çanakkale Bahçeşehir Koleji dereceye girenler arasındaydı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin