-A A+

Genç Sporcular Suriçi Kupası Futsal Finalinde Şampiyonluk İçin Mücadele Etti

Fatih Belediyesi, Fatih Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklığında düzenlenen Suriçi Kupası Futsal Finali Atatürk Çağdaş Yaşam Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 8 kategoride 81 okuldan 972 sporcu mücadele etti.

7 Mart 2024
Genç Sporcular Suriçi Kupası Futsal Finalinde Şampiyonluk İçin Mücadele Etti

Fatih Belediyesi, Fatih Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Suriçi Kupası 15 farklı branşta ve 8 farklı kategoride 8 bin sporcunun katılımıyla başladı. Heyecan verici maçlar ve rekabet dolu turnuvalar Atatürk Çağdaş Yaşam Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen futsal finaliyle devam etti. Toplamda 81 okuldan 972 sporcu kendi branşlarında mücadele etti ve dereceye giren tüm sporculara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verildi. Genç Erkekler'de Çapa Fen Lisesi, Genç Kızlar'da Atatürk Çağdaş Yaşam Lisesi, Yıldız Kızlar'da Neslişah İHO ve Yıldız Erkekler'de Recep Tayyip Erdoğan İHO'nun kazandığı şampiyonluklar coşkuyla kutlandı. Turnuvaya katılanlar tarafından büyük ilgiyle takip edilen ve desteklenen Suriçi Kupası sporun önemini vurguluyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin