-A A+

Genç Yetenekler Fatih Sanat Akademisi'nin Sanata İlk Adım Programında Bir Araya Geliyor

Fatih Sanat Akademisi’nin düzenlediği “Sanata İlk Adım” programı öğrencilere sanatsal yeteneklerini keşfetme ve yaratıcılıklarını geliştirme şansı sunuyor.

28 Kasım 2023
Genç Yetenekler Fatih Sanat Akademisi nin Sanata İlk Adım Programında Bir Araya Geliyor

Fatih Sanat Akademisi'nin "Sanata İlk Adım" programı Fatih'in ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle sanat etkinliklerini bir araya getiriyor. Bu program kapsamında masal anlatımı, müzik, seramik, resim ve drama etkinlikleri gerçekleştirilerek öğrencilere geniş bir yelpazede sanatsal deneyimler sunuluyor. Müzik derslerinde, enstrümanların isimleri ve kullanım alanları öğretilirken öğrencilere temel müzik becerileri kazandırılıyor. Resim derslerinde karakalem çizim teknikleriyle başlayıp renklendirme ve farklı boyama teknikleri üzerinde detaylı olarak duruluyor. Seramik derslerinde günlük hayatta kullandığımız bardaklar, tabaklar ve dekoratif ürünlerin nasıl hazırlandığı öğretiliyor. Masal dersleri öğrencilere masalın anlatımı ve sunumu üzerinde yoğunlaşarak öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmeye yönelik bir platform sunuyor. Drama derslerinde ise öğrencilere drama oyunlarının örnekleri ve uygulamalarıyla birlikte drama dersinin temel tanımı ve ayrıntıları aktarılıyor. Bu etkinlikler öğrencilerin sanatsal yönlerini keşfetmelerine ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerine olanak sağlıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin