-A A+

Gençlik ve Spor Birimi Kilyos Sahili'nde Yürüyüş ve Egzersiz Etkinliği Düzenledi

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi Kilyos Sahili'nde düzenlediği "Yürüyüş ve Egzersiz Etkinliği" ile Draman Yüzme Havuzu ve Ayvansaray Spor Merkezi üyelerini bir araya getirdi. Katılımcılar Kilyos sahillerinde, Karadeniz’in kıyısında doğayla buluşmanın ve spor yapmanın keyfini çıkardı.

8 Ocak 2024
Gençlik ve Spor Birimi Kilyos Sahili nde Yürüyüş ve Egzersiz Etkinliği Düzenledi

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi Kilyos Sahili'nde gerçekleştirdiği "Yürüyüş ve Egzersiz Etkinliği" ile Draman Yüzme Havuzu ve Ayvansaray Spor Merkezi üyelerini bir araya getirdi. Bu düzenli yürüyüş etkinlikleri beden ve zihin sağlığına fayda sağlıyor. Yürüyüş yapmak; günlük koşuşturmacaların dışına çıkmak ve bedenimizi daha iyi hissetmek için önemli bir adım olarak biliniyor. Katılımcılar rotayı Karadeniz'in kıyısındaki Kilyos sahillerine çevirerek doğayla buluşmanın ve spor yapmanın keyfini yaşadı. Isınma egzersizleriyle başlayan etkinlik grup halinde yapılan yürüyüşler ve sahil manzarasında nefes egzersizleriyle tamamlandı. Etkinliğe katılanlar eğlenceli bir gün geçirdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin