-A A+

Gençlik ve Spor Birimimizin Kadınlara Özel Okçuluk Kursu Ayvansaray Spor Merkezi'nde Başladı

Gençlik ve Spor Birimimiz tarafından düzenlenen kadınlara özel okçuluk kursu Ayvansaray Spor Merkezi'nde başladı. Kurs katılımcıların fiziksel ve zihinsel sağlıklarını desteklemeyi amaçlıyor.

29 Temmuz 2024
Gençlik ve Spor Birimimizin Kadınlara Özel Okçuluk Kursu Ayvansaray Spor Merkezi nde Başladı

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi tarafından Ayvansaray Spor Merkezi'nde düzenlenen kadınlara özel okçuluk kursu başladı. İlçede yaşayan kadınlara yönelik olarak başlatılan bu kurs katılımcıların fiziksel ve zihinsel sağlıklarına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Binlerce yıllık geçmişe sahip olan okçuluk günümüzde de popülerliğini sürdüren bir spor dalıdır. Olimpik bir spor olarak bilinen okçuluk fiziksel güç ve dayanıklılığın yanı sıra zihinsel zindelik ve odaklanma gerektirir. Kurs boyunca katılımcılar okçuluğun temel tekniklerini uzman eğitmenler eşliğinde öğrenme fırsatı bulacaklar.

Okçuluğun birçok faydası bulunmaktadır. Fiziksel olarak eklem ve tendonları, omuz, sırt ve bacak kaslarını kuvvetlendirir. Ayrıca odaklanma, esneklik ve dikkat becerilerini geliştirir. Heyecan kontrolü ve özgüven kazanma gibi zihinsel faydaları da vardır.

Ayvansaray Spor Merkezi'nde verilen bu kurs kadınların spor yaparak sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Kursun içeriği temel tekniklerden ileri seviye becerilere kadar geniş bir yelpazede sunuluyor. Katılımcılar okçuluğun fiziksel ve zihinsel faydalarını birebir deneyimleme fırsatı yakalıyor.

Okçuluk kursu katılımcılara hem fiziksel hem de zihinsel olarak birçok fayda sağlayarak sağlıklı ve aktif bir yaşamın kapılarını aralıyor. Fatihli kadınlar bu kurs sayesinde okçuluğun tüm inceliklerini öğrenirken sağlıklı bir yaşam için önemli bir adım atacaklar.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin