-A A+

Gönüllü Turizm Elçileri Süreci Başarıyla Yönetti ve Kapanış Programı Gerçekleştirildi

Fatih Belediyesi’nin 13.sünü düzenlemiş olduğu Gönüllü Turizm Elçileri projesini tamamlayan elçilere kapanış programı yapılarak sertifikaları takdim edildi.

15 Eylül 2023
Gönüllü Turizm Elçileri Süreci Başarıyla Yönetti ve Kapanış Programı Gerçekleştirildi

Fatih Belediyesi’nin bu sene 13.sünü düzenlediği, Türkiye’nin vitrini ve en önemli kültür turizmi güzergâhı olan Fatih’e gelen turistlerin seyahatlerini sorunsuzca tamamlayabilmeleri amacıyla geliştirilmiş Gönüllü Turizm Elçileri projesine 1500 başvurudan 400 kişi başarı sağlayarak projeye katılmaya hak kazandı. Proje; şehre gelen turistlerin memnuniyetinin sağlanmasının yanı sıra, projede gönüllü olarak yer alan gençlere de; sosyalleşme, yabancı dillerini geliştirerek pratik yapabilme ve dünyanın her yerinden şehrimize gelen insanlarla tanışma fırsatı sunuyor. Aynı zamanda eğitimli, bilgili ve kültürlü gençlerle ülke imajına da olumlu katkı sağlıyor. Fatih ilçesine dünyanın dört bir yanından gelen turistlere 2 ay boyunca 9 dilde rehberlik hizmeti veren ve proje sonunda 30 günü tamamlayan elçilere ise tekne turu eşliğinde ikramlarla kapanış programı yapılarak sertifikaları takdim ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin