-A A+

Haliç KARINCA El Emeği Mağazası Hizmete Açıldı

Fatih Belediyesi'nin Haliç’teki "KARINCA El Emeği Mağazası" hizmete açıldı! Bu mağaza, el yapımı ürünler ve sanatsal eserlere ev sahipliği yaparak ziyaretçilerini bekliyor.

26 Ocak 2024
Haliç KARINCA El Emeği Mağazası Hizmete Açıldı

KARINCA El Emeği biriminin atölyelerinde özenle üretilen tekstil, porselen, seramik, çini, takı, kazaziye ve deri çantalar gibi ürünler sanatın zarafetiyle buluşarak geniş bir yelpazede sizlere sunuluyor. Atölyelerimizde gerçekleştirilen tezhip, ebru ve mozaik çalışmaları her bir tablonun arkasında bir hikâye barındırarak ziyaretçilere görsel bir şölen yaşatıyor. Mağazamız Haliç’te konumlanmış olup hafta içi her gün 08.30 ile 17.00 saatleri arasında kapılarını siz değerli müşterilerimize açmaktan memnuniyet duyuyor. Cumartesi günleri ise öğlene kadar hizmet vermeye devam ediyor. Özenle seçilmiş ve el işçiliği ile üretilmiş ürünlerimizi keşfetmek ve edinmek için tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin