-A A+

Haliç'te Babalar ve Çocukların Keyif Dolu Kano Gezisi

Babalar ve çocukları FitFatih ve Gençlik ve Spor Birimi tarafından düzenlenen "Babamla Kano" etkinliğinde Haliç manzarası eşliğinde hem spor yapma hem de doğal güzelliklerin tadını çıkarma fırsatı buldular.

15 Haziran 2024
Haliç te Babalar ve Çocukların Keyif Dolu Kano Gezisi

Fatih Belediyesi'nin FitFatih ile Gençlik ve Spor Birimi işbirliğiyle düzenlediği Babalar Günü'ne özel "Babamla Kano" etkinliği Haliç'te keyif dolu anlara sahne oldu. Babalar ve çocukları Kano ve Kürek Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte eğitmenlerin verdiği bilgilendirme ve teknik eğitimlerin ardından Haliç'in sularında kano turuna katıldı.

Etkinlik Haliç'in manzarası eşliğinde katılımcılara hem spor yapma hem de doğal güzelliklerin tadını çıkarma fırsatı sundu. Kanolarla Boğaz'a açılan babalar ve çocukları eğlenceli ve huzur dolu vakit geçirdi.

Fatih Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik katılımcılara Haliç'i farklı bir perspektiften görme imkanı sunarken fiziksel aktivite ve eğlenceli bir gün geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek olarak öne çıktı. Kano turu Haliç'in manzarasında görsel bir şölen sunarak etkinliğe katılan herkesin hafızalarında güzel anılar bıraktı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin