-A A+

Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Fatih Belediyesi’nin her hafta gerçekleştirdiği, halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği “Halk Günü Toplantıları” devam ediyor.

30 Nisan 2019
Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Fatih Belediyesi C Blok avlusunda gerçekleştirilen halk günü toplantısında, Fatihliler, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ile birebir görüşme imkânı buluyor. Belediye Başkanı M. Ergün Turan, amaçlarının tüm Fatihliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Fatih Belediyesi’nin yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayıcıyla gerçekleştirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Fatihliler, her konuda taleplerini Başkan M. Ergün Turan’a birebir iletebiliyor. Başkan yardımcıları ve tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletiliyor. Görüşmedeki taleplerin takip ve işin sonuçlandırılması için hazırlanan formlarda başkan notunu alarak ilgili birime iletiyor. Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise hazırlanan form sayesinde vatandaşın talebinin takibi yapılıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin