-A A+

Halkla İlişkiler Ofisimizden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Türk Bayrağı Dağıtımı

Fatih Belediyesi Halkla İlişkiler Ofisi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Vatan Caddesi’nde vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtarak bayram coşkusunu paylaştı.

30 Ağustos 2024
Halkla İlişkiler Ofisimizden 30 Ağustos Zafer Bayramı nda Türk Bayrağı Dağıtımı

Fatih Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı vatandaşlarla birlikte coşku ve gurur içinde kutladı. Bu özel günde Fatih Belediyesi Halkla İlişkiler Ofisi tarafından Vatan Caddesi'nde düzenlenen etkinlikte bayrak dağıtımı gerçekleştirildi. Etkinlikte vatandaşlara Türk Bayrağı hediye edilerek bayramın anlam ve önemi bir kez daha hatırlatıldı.

Ekipler bayrak dağıtımı sırasında Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın selamını ileterek bayram coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiği vurgulandı.

Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilen bayrak dağıtımı etkinliği özellikle gençler ve çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Bayrakları teslim alan vatandaşlar bayram coşkusunu ellerinde Türk Bayrağı ile yaşarken cadde boyunca oluşan bu görüntüler bayramın anlamını bir kez daha gözler önüne serdi.

Fatih Belediyesi'nin bu etkinliği Zafer Bayramı'nın coşkusunu Fatih sokaklarına taşıdı ve vatandaşlar arasında dayanışma ve birlik mesajı verdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin