-A A+

Hamas Siyasi Büro Başkanı Şehit İsmail Heniye İçin Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, ömrünü Filistin ve haklı davaları uğruna adamış olan Hamas Siyasi Büro Başkanı şehit İsmail Heniye için hemşehrileriyle birlikte Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde gıyabi cenaze namazı kıldı.

2 Ağustos 2024
Hamas Siyasi Büro Başkanı Şehit İsmail Heniye İçin Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi nde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, ömrünü Filistin'e ve haklı davaları uğruna adamış Hamas Siyasi Büro Başkanı şehit İsmail Heniye için hemşehrileriyle birlikte Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde gıyabi cenaze namazını eda etti. Başkan Turan, namazın ardından yaptığı açıklamada "Rabbim, İsmail Heniye'nin şehadetini kabul etsin, Filistinli kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun," dedi. Başkan Turan, Filistin davasının önemine vurgu yaparak “Filistin sadece bir coğrafya değil, tüm İslam dünyasının onur ve direniş sembolüdür. Bugün burada toplandık ve dualarımızla şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatıyoruz. Allah mazlumların yanında olan herkesi korusun ve Filistinli kardeşlerimize güç versin," şeklinde konuştu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin