-A A+

Hamilelik Okulu Başlıyor

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi tarafından Huzurlu Yuva Aile Okulu projesi kapsamında organize edilen ‘Hamilelik Okulu’ programının eğitimleri başlıyor.

5 Mart 2020
Hamilelik Okulu Başlıyor

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi tarafından Huzurlu Yuva Aile Okulu projesi kapsamında gerçekleştirilen programlardan biri olan ‘Hamilelik Okulu’ eğitimleri yeni döneminde anne adaylarını bekliyor.

Gebelik sürecinden doğuma ve doğum sonrasında bebek bakımına kadar pek çok konuyu ele alan eğitimler Medipol Hastanesi doktorları tarafından gerçekleştiriliyor.

Programda anne adaylarına hamilelik süreci ve sonrası, gebelikte beslenme, 0-6 yaş dönemi çocukluk özellikleri ve gelişimsel destek önerileri, yeni doğan hastalıkları, nefes egzersizleri, anne sütü ve önemi konuları ele alınıyor.

Eğitime aksaksız devam eden katılımcılar sertifika almaya hak kazanıyorlar. Hamilelik Okulu programına kayıt olmak ve bilgi almak için 0212 521 53 63 numaralı telefondan Kadın Aile ve Eğitim Birimi ile irtibata geçebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin