-A A+

Hatice Kübra Tongar'ın “Bağırmayan Anne-Baba Olmak” Söyleşisi FKSM'de Gerçekleştirildi

Fatih Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Hatice Kübra Tongar'ın "Bağırmayan Anne-Baba Olmak" başlıklı söyleşisinde ebeveynlere aile düzeniyle ilgili önemli bilgiler sunulurken aynı zamanda anne ve baba rolleri ile anne-çocuk psikolojisinin önemi ele alındı.

7 Mart 2024
Hatice Kübra Tongar ın “Bağırmayan Anne-Baba Olmak” Söyleşisi FKSM de Gerçekleştirildi

Fatih Kültür Sanat Merkezi birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor. Hatice Kübra Tongar'ın "Bağırmayan Anne-Baba Olmak" başlıklı söyleşisi ebeveynlere aile düzeni hakkında önemli bilgiler sunarken aynı zamanda anne ve baba rolleri ile anne-çocuk psikolojisinin önemini detaylı bir şekilde ele aldı. Ramazan ayının evlerde coşkuyla kutlanması ve çocuklara Ramazan heyecanını aşılamak da söyleşide işlendi. Ayrıca Gazze’ye yardım konusuna vurgu yapıldı. Bu söyleşi aile içi iletişimde daha sağlıklı ve pozitif bir yaklaşım geliştirmek isteyen herkes için değerli bir kaynak oldu. Program katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin