-A A+

Hisar Kafe Yenilenen Haliyle Hizmetinizde!

Tarihî Yedikule Hisarı'nda yer alan Hisar Kafe yenilenen haliyle kapılarını ziyaretçilere açtı. Efsaneleriyle ünlü bu tarihi mekânda lezzet durağı olan Hisar Kafe misafirlerini bekliyor.

2 Temmuz 2024
Hisar Kafe Yenilenen Haliyle Hizmetinizde!

Hisar Kafe tarihî atmosferinde sandviçler, tatlılar, pastalar ve dondurma gibi çeşitli lezzetlerle hizmet veriyor. Menüdeki tüm ürünler kaliteli malzemeler kullanılarak özenle hazırlanmış olup her damak tadına hitap ediyor. Ayrıca çay, soğuk içecekler ve kahve çeşitleri de menüde yer alıyor. Sıcak bir yaz gününde serinletici bir içecek veya soğuk bir kış gününde içinizi ısıtacak bir kahve eşliğinde bu tarihî atmosferde anılar biriktirebilirsiniz.

Hisar Kafe’de KARINCA El Emeği Eğitim Birimi’nin ürünleri de satışa sunuluyor. Özenle hazırlanmış takılar, deri, porselen ve mefruşat ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Bu el emeği göz nuru ürünler sevdiklerine özel bir hediye arayanlar için de ideal bir seçenek sunuyor.

Yedikule Hisarı’nın tarihî dokusunu deneyimlerken lezzetli atıştırmalıkların tadını çıkarmak isteyen herkesi Hisar Kafe’ye bekliyoruz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin