-A A+

İdeal Kilo ve Vücut Analizleri ile “Gezen Tartı” Vatandaşlarla Buluşuyor

FitFatih'in “Gezen Tartı” projesi sağlıklı yaşamı desteklemeye ve İstanbul genelindeki faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

21 Aralık 2023
İdeal Kilo ve Vücut Analizleri ile “Gezen Tartı” Vatandaşlarla Buluşuyor

FitFatih'in sağlıklı yaşamı teşvik amacıyla başlattığı “Gezen Tartı” projesi Fatihlilere ücretsiz olarak vücut analizleri yaparak ideal kilo, yağ ve kas oranlarını öğrenme fırsatı sunuyor. Bu hizmet İstanbul genelinde birçok kamu ve özel kurumu gezerek vatandaşlara ulaşıyor. Uzman diyetisyenler tarafından gerçekleştirilen analizler ve sağlık danışmanlığı haftanın 5 günü İstanbul’daki farklı kurumlarda devam ediyor.

Bugün “Gezen Tartı” noktası Kültür ve Turizm Bakanlığı Rami Kütüphanesi'nde hizmet verdi. Vatandaşlar uygulama noktasını ziyaret ederek ölçümlerini yaptırdı. Her bir katılımcı ölçüm sonuçları ve sağlık hakkında bilgilendirildi. Proje sağlıklı yaşamı destekliyor ve İstanbul genelindeki faaliyetlerini sürdürüyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin