-A A+

İdeal Kilo ve Vücut Analizleri ile “Gezen Tartı” Bu Kez TRT'de

FitFatih'in "Gezen Tartı" projesi sağlıklı yaşamı teşvik etmeye ve İstanbul genelindeki faaliyetlerine devam ediyor. Bu defa "Gezen Tartı" TRT'ye hizmet verdi.

13 Mart 2024
İdeal Kilo ve Vücut Analizleri ile “Gezen Tartı” Bu Kez TRT de

FitFatih'in sağlıklı yaşamı teşvik etmek için başlattığı "Gezen Tartı" projesi Fatihlilere ücretsiz vücut analizleri sunarak ideal kilo, yağ ve kas oranlarını öğrenme imkanı sağlıyor. Bu hizmet İstanbul genelinde birçok kamu ve özel kurumu ziyaret ederek vatandaşlara ulaşıyor. Uzman diyetisyenler tarafından gerçekleştirilen analizler ve sağlık danışmanlığı haftanın 5 günü İstanbul'daki çeşitli kurumlarda devam ediyor.

Bugün "Gezen Tartı" noktası TRT'ye hizmet verdi ve vatandaşlar uygulama noktasını ziyaret ederek ölçümlerini yaptırdı. Her katılımcı ölçüm sonuçları ve sağlık hakkında bilgilendirildi. Proje sağlıklı yaşamı desteklemeye devam ediyor ve İstanbul genelindeki faaliyetlerini sürdürüyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin