-A A+

İlçemizdeki Parklara Yeni Kamelyalar Eklemeye Devam Ediyoruz

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ilçemizdeki Karabaş, Kemikliburun ve Millet Bahçesi 1. Etap parklarına yeni kamelyalar ekleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Böylece parklarımız daha keyifli ve konforlu dinlenme alanlarına dönüştü.

25 Haziran 2024
İlçemizdeki Parklara Yeni Kamelyalar Eklemeye Devam Ediyoruz

Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçemizin yeşil alanlarını güzelleştirmeye devam ediyor. Veledi Karabaş, Kemikliburun ve Millet Bahçesi 1. Etap parklarına yeni kamelyalar eklenerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Belediyemizin park ve bahçe projeleri kapsamında gerçekleştirilen çalışma özellikle yaz aylarında parklarda vakit geçiren vatandaşlarımız için büyük bir rahatlık sağlayacak. Kamelyalar hem çocukların oyun oynayabileceği alanlar oluştururken hem de ailelerin ve arkadaş gruplarının bir araya gelerek keyifli zaman geçirebileceği mekanlar sunuyor.

Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ilçemizdeki diğer parklara da kamelya yapımının devam edeceğini belirterek halkımızın ihtiyaç ve taleplerine göre çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Belediyemiz yeşil alanların korunması ve geliştirilmesi için titiz çalışmalarını sürdürüyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin