-A A+

İstanbul'un Tarih Dolu Semtlerini Keşfetme Fırsatı: Taşların Dilinden Fatih

"Taşların Dilinden Fatih Gezisi" katılımcılara Edirnekapı, Balat, Fatih-Zeyrek, Kadırga olmak üzere 4 farklı rota üzerinden İstanbul'un tarih dolu semtlerini keşfetme fırsatı sunuyor.

12 Ekim 2023
İstanbul un Tarih Dolu Semtlerini Keşfetme Fırsatı: Taşların Dilinden Fatih

Taşların Dilinden Fatih Gezisi’ndeki her bir rota, İstanbul'un zengin kültürel mirasını vurgulamak üzere titizlikle seçilmiş olup rotalarda ziyaret edilen önemli eserler, rehber tarafından ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Bu sayede katılımcılar, her bir mekanın zengin tarihini ve hikayesini öğrenme şansı buluyor. Katılımcılara, gezi sonunda "Taşların Dilinden İstanbul" adlı kitap hediye olarak verilirken kitabın yazarı Sami Bayraktar, bu gezilere rehberlik ediyor. İstanbul'un taşlarından yükselen “Taşların Dilinden Fatih” gezisi, ziyaretçilere bu büyüleyici şehrin geçmişine bakma fırsatı sunarken İstanbul'un tarihi mirasını daha derinlemesine anlamalarına yardımcı oluyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin