-A A+

İstiklal Marşı Derneği'nin “Toparlanın Gitmiyoruz” Paneli FKSM'de Gerçekleştirildi

İstiklal Marşı Derneği’nin düzenlediği "Toparlanın Gitmiyoruz" başlıklı panel, Fatih Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panelde, İstiklal Korosu da Türk musikisinin acemaşîran makamında yedi eser icra etti.

18 Mayıs 2024
İstiklal Marşı Derneği nin “Toparlanın Gitmiyoruz” Paneli FKSM de Gerçekleştirildi

İstiklal Marşı Derneği tarafından düzenlenen "Toparlanın Gitmiyoruz" başlıklı panel, Fatih Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Panelde, İstiklal Marşı Derneği Genel Başkanı Durmuş Küçükşakalak, ikinci başkan Gökhan Göbel, Genel Sayman Oruç Özel ve Sakarya Temsilcisi Bahadır Karadağ konuşmacı olarak yer aldı. Panelin öncesinde İstiklâl Korosu, Türk Musikisi'nin acemaşîran makamında yedi eseri icra etti. Katılımcılar, hem panelde yapılan konuşmalardan hem de koro performansından büyük bir memnuniyet duydular. Etkinlik dinleyicilere milli ve manevi değerlerin önemini bir kez daha hatırlattı.

“Toparlanın Gitmiyoruz”

İstiklal Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı şair İsmet Özel'in "Toparlanın Gitmiyoruz" kitabı, TİYO Neşriyat tarafından yayınlandı. Üç cilt olarak yayımlanan bu kitapta, İsmet Özel'in "Sorulunca Söylenen" kitabında yer almayan mülakatları, konuk olduğu televizyon ve radyo programlarındaki konuşmaları, soruşturmalara verdiği cevaplar, "Toparlanın Gitmiyoruz" ve diğer vesilelerle yaptığı konferanslar, basın toplantıları, paneller, seminerler ve açık oturumlardaki tebliğleri, kitaplarına girmemiş yazıları ve diğer metinleri bulunuyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin