-A A+

Jake Michael Singer, Kuş Heykelleri İle Küçük Mustafa Paşa Hamamı'nda

Jake Michael Singer kuş heykelleri ile Muse Contemporary, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Güney Afrika Ankara Büyükelçiliği himayelerinde ve Fatih Belediyesi işbirliği ile tarihi Küçük Mustafa Paşa Hamamı’nda “Bennu Stasis: Aydınlıkta Yeniden Buluşacağız” mekâna özgü yerleştirmeyle meraklısıyla buluştu.

5 Ekim 2021
Jake Michael Singer, Kuş Heykelleri İle Küçük Mustafa Paşa Hamamı nda

St. Antuan Kilisesi’nde düzenlenen Angel sergisi ile Türkiye’de ismini ilk defa duyuran Güney Afrikalı genç sanatçı Jake Michael Singer, iki yıl sonra İstanbulluların karşısına mekâna özgü yerleştirme “Bennu Stasis: Aydınlıkta Yeniden Buluşacağız” ile çıktı. 3 Ekim’de kapılarını açan enstalasyon kasım sonuna kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek. Antik yaratılış efsanesindeki yenilenmeyi, dirilişi ve yükselen güneşi simgeleyen Bennu’ya atfen isimlendirilen projenin ana temasını bölünme ve birlik, düzen ve kaos, acı çekme ve bunun üstesinden gelme arasındaki diyalog oluşturuyor.
Küçük Mustafa Paşa Hamamı
Yavuz Sultan Selim Mah. Müstantik Cad. No:32 Cibali, Fatih/İstanbul

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin