-A A+

Kadın Aile ve Eğitim Birimimiz, Fatihli Çocuklara ve Gençlere Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Vermeye Devam Ediyor

Birim bünyesinde hizmet veren uzman pedagog, çocukların ve gençlerin genel olarak yaşadığı okuldaki uyum problemleri, aile içi ilişkilerde (anne, baba kardeş ilişkilerinde) yaşadığı sorunlar, aile içi şiddet, ders çalışma problemleri, dikkat eksikliği, hiperaktivite, öğrenme güçlüğü, ergenliğe giriş, sınav stresi ve kaygısıyla ilgili problemin tanımlanmasını ve çözüme ulaştırılmasını sağlıyor.

13 Ocak 2020
Kadın Aile ve Eğitim Birimimiz, Fatihli Çocuklara ve Gençlere Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Vermeye Devam Ediyor

18 yaş üstü yetişkinlere ve ebeveynlere de yetişkin psikologlar aracılığıyla hizmet veriliyor.

Psikolojik danışmanlık hizmeti hafta içi 08.30-17.00, cumartesi 13.00’a kadar sunuluyor. Hizmet hakkında detaylı bilgi için 0212 521 53 63 numaralı telefondan Kadın, Aile ve Eğitim Birimimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin