Kadın ve Aile Birimi'nden Emirgan Korusu'nda Keyifli Bir Etkinlik

Fatih Belediyesi Kadın ve Aile Birimi tarafından Emirgan Korusu'nda düzenlediği etkinlikle Fatihlileri doğayla buluşturdu ve sosyal bağları güçlendirdi.

1 Ağustos 2024
Kadın ve Aile Birimi nden Emirgan Korusu nda Keyifli Bir Etkinlik

Fatih Belediyesi Kadın ve Aile Birimi tarafından düzenlenen Emirgan Korusu gezisi Fatihlileri doğayla buluşturup keyifli bir gün geçirmelerini sağladı. Korunun huzur dolu atmosferinde gerçekleşen etkinlik katılımcılara hem dinlenme hem de sosyalleşme imkanı sundu.

Sabahın erken saatlerinde Emirgan Korusu'nda bir araya gelen katılımcılar piknik alanında doğanın güzelliklerinin tadını çıkardı. Aileler ve arkadaş grupları çimenler üzerine serdikleri örtülerde getirdikleri yiyecekleri paylaşarak piknik yaptı. Çocuklar geniş alanlarda oyun oynarken ebeveynler sohbet ederek sosyalleşti.

Günün ilerleyen saatlerinde katılımcılar korunun çeşitli bölgelerinde yürüyüş yaparak doğanın keyfini sürdü. Emirgan Korusu'nun tarihî dokusu ve doğayla uyumlu peyzajı büyük ilgi gördü. Ayrıca tarihî köşkler ve çeşmeler ziyaret edilerek bu yapılar hakkında bilgiler paylaşıldı.

Etkinlik boyunca Kadın ve Aile Birimi yetkilileri katılımcılarla yakından ilgilendi. Bu gezi doğayla iç içe olma fırsatının yanı sıra sosyal bağları güçlendirme imkanı da sundu. Katılımcılar etkinlikten memnuniyetle ayrıldı.

Fatih Belediyesi Kadın ve Aile Birimi tarafından düzenlenen bu tür etkinliklerle toplumsal birlikteliği güçlendirmeyi ve vatandaşların sosyal yaşamlarına katkıda bulunmayı hedefliyor.