-A A+

Kadir Gecesi'nde Fatih'te Binlerce Vatandaş İftar Sofrasında Buluştu

Fatih Belediyesi tarafından Çarşamba Çukurbostan Şehir Parkı’nda düzenlenen iftar programında binlerce vatandaş oruçlarını birlikte açtı.

3 Haziran 2019
Kadir Gecesi nde Fatih te Binlerce Vatandaş İftar Sofrasında Buluştu

Kur'an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı mübarek Kadir Gecesi’nde Fatihliler Çarşamba Çukurbostan Şehir Parkı’ndaki iftar programında buluştu. Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan iftara katılarak ezanın okunmasıyla vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Binlerce vatandaş havuzun başında kurulan sofralarda oruç açmanın huzurunu yaşadı.

Ramazan ayının iyiliği, sevgiyi, merhameti, paylaşmayı ve bereketi arttırdığını belirten Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih’te Ramazan’ın çok daha anlamlı ve güzel geçtiğini dile getirdi. Başkan M. Ergün Turan, 23 Haziran İstanbul seçimlerine de değinerek, “Binali Başkanımızın başbakanlığı döneminde bürokrat olarak kendisine bağlı çalıştım. Geçmiş beş yıl TOKİ Başkanı’ydım. Sonra siyasette de kendisiyle yol yürüdüm. Daha önce de dile getirmiştim. Bizim profilimizde, 30 yıllık mühendis, iş hayatı, siyaset, üst düzey bürokrat belediye başkanı bulunabilir. Ama bunu bu kadim şehirde 4 evladını yetiştiren, bu şehirde doğmuş büyümüş, 25 yıl esnaflık yapmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum; Binali Yıldırım profilinde bir belediye başkanı bir daha İstanbul’a gelmez. Binali Yıldırım’ın başkanlığının İstanbul’un her yerine büyük bir değer katacağını biliyorum ve inanıyorum ki milletimiz çocuklarımızın geleceği için bunu değerlendirecektir.” şeklinde konuştu. Vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik eden Başkan M. Ergün Turan, iftar sonrası vatandaşlara dondurma ikram etti.

Fatih Belediyesi Kadir Gecesi münasebetiyle teravih namazı sonrası Fatih, Süleymaniye, Sultanahmet, Yavuzselim ve Sümbülefendi Camilerinde vatandaşlara lokum ikramında bulundu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin