-A A+

Kadırga Kütüphanesi Gün Sayıyor

Başkan M. Ergün Turan Şehsuvar Bey Mahallesi Kadırga Limanı Caddesi üzerinde yapımına devam edilen Kadırga Kütüphanesi’ni ziyaret ederek, çalışmaları yerinde takip etti.

13 Ocak 2020
Kadırga Kütüphanesi Gün Sayıyor

Fatih Belediyesi ilçedeki çocukların ve gençlerin daha rahat ve güvenli bir ortamda ders çalışma ve araştırma yapmalarını sağlamak üzere yeni bir kütüphaneyi daha hizmete sunmaya hazırlanıyor. Konuya azami önem veren Başkan M. Ergün Turan, Kadırga’da yapımına devam edilen yeni kütüphaneyi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kısa bir süre sonra hizmete başlayacak olan Kadırga Kütüphanesi 150 kişiye kütüphane ve etüd merkezi olarak hizmet verecek. Toplamda 900 metrekarelik alana sahip olan kütüphane; bilgisayar destekli çalışma alanı, grup çalışma alanı, kafe birimi ve gerektiğinde Fatih Belediyesi’nin kültür-sanat etkinliklerinde kullanılabilecek esnek bir mekân olarak tasarlandı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin