Kadırga Kütüphanesi Hizmette

Fatih Belediyesi ilçedeki çocukların ve gençlerin daha rahat ve güvenli bir ortamda ders çalışma ve araştırma yapmalarını sağlamak üzere yeni bir kütüphaneyi daha hizmete sundu.

5 Şubat 2020
Kadırga Kütüphanesi Hizmette

Fatih’in özellikle eğitim çağındaki gençlere yönelik olarak hizmete açtığı Şehsuvarbey Mahallesi Kadırga semtinde yer alan Kadırga Kütüphanesi; pazar günleri hariç haftanın altı günü 08:30-00:00 saatleri arası hizmet vermektedir. Gençlerin araştırmalarında kullanabileceği bilgisayar, ücretsiz WIFI ve günlük 10 sayfaya kadar ücretsiz çıktı alma imkânı da sunulan kütüphanenin; kafeterya ve mescidi de bulunuyor. Gençlerin rahatça ders çalışabileceği kütüphanede; günün belli saatlerinde çay ve çorba ikramı da yapılıyor. Ayrıca ayın belli günlerinde yazar, gazeteci, fikir adamı, iş adamı ve kişisel gelişim uzmanları ile söyleşilerin gerçekleşeceği kütüphane Fatih Belediyesi'nin hizmete sunduğu 5’inci kütüphane olarak hizmet veriyor.
FATİH BELEDİYESİ KÜTÜPHANELERİ
Abdi Çelebi Kütüphanesi - Kocamustafapaşa Mahallesi Marmara Caddesi No: 75
Çalışma Saatleri: 08.30 – 00.00 – Cumartesi Günleri Kapalı
Dervişali Kütüphanesi - Dervişali Mah. Kasım Odalar Sok. No: 41
Çalışma Saatleri: 08.30 – 00.00 – Pazartesi Günleri Kapalı
Kadırga Kütüphanesi - Şehsuvarbey Mah. Kadırga Limanı Cd. No:60
Çalışma Saatleri: 08.30 – 00.00 – Pazar Günleri Kapalı
Kalenderhane Kütüphanesi - Kalenderhane Mahallesi Dede Efendi Caddesi No:18
Çalışma Saatleri: 08.30 – 00.00 – Pazar Günleri Kapalı
Vani Dergâhı Kütüphanesi - Seyyid Ömer Mahallesi Vani Dergâhı Sok.
Çalışma Saatleri: 08.30 – 00.00 – Pazartesi Günleri Kapalı