-A A+

Kadırga Sanat Galerileri'ndeki Hayal Meyal Düşler Gibi Nostalji Atölyesi'nde Kendi Radyomuzu Tasarlıyoruz

Kadırga Sanat Galerileri'nde düzenlenen "Hayal Meyal Düşler Gibi Nostalji Atölyesi" ile çocuklar geçmişe bir yolculuk yaparak eski zamanların müzik dinleme aygıtlarını keşfetme fırsatına sahip oluyorlar.

4 Şubat 2024
Kadırga Sanat Galerileri ndeki Hayal Meyal Düşler Gibi Nostalji Atölyesi nde Kendi Radyomuzu Tasarlıyoruz

Kadırga Sanat Galerileri “Hayat Meyal Düşler Gibi Nostalji Atölyesi”ni düzenleyerek katılımcılara keyifli bir nostaljik deneyim sunuyor. Bu atölyede sanat eğitmeni rehberliğinde çocuklar geçmişe bir yolculuk yaparak eski zamanların müzik dinleme aygıtlarını keşfetme fırsatı buluyorlar. Plak, kaset, gramofon ve eski tip radyoların detaylı bir şekilde tanıtıldığı etkinlikte özgün misafirler kendi radyolarını tasarlayarak yaratıcılıklarını konuşturuyorlar. Nostalji atölyesinde kullanılan farklı materyaller ve renk paleti çocukların el becerilerini geliştirirken aynı zamanda hayal güçlerini de zenginleştiriyor. Bu interaktif etkinlik geçmişle bağlarını güçlendiren çocuklara eğlenceli ve öğretici bir platform sunarak sanatın gücünü keşfetmelerine olanak tanıyor. Kadırga Sanat Galerileri bu atölyeyle kültürel mirasın yaşatılmasına katkıda bulunuyor ve etkinlik çocuklar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin