-A A+

Kadırga Sanat Galerileri'nin Ayçiçeği Tasarım Atölyesi'nde Kendi Eserlerimizi Oluşturuyoruz

Kadırga Sanat Galerileri tarafından düzenlenen Ayçiçeği Tasarım Atölyesi katılımcı çocuklara Vincent Van Gogh'un ünlü eseri "Ayçiçekleri" tablosunu keşfetme fırsatı sunuyor.

17 Mart 2024
Kadırga Sanat Galerileri nin Ayçiçeği Tasarım Atölyesi nde Kendi Eserlerimizi Oluşturuyoruz

Kadırga Sanat Galerileri "Bir Tablo Bir Atölye" başlığı altında Ayçiçeği Tasarım Atölyesi’ne ev sahipliği yapıyor. Bu atölye sanat eğitmeni rehberliğinde gerçekleşiyor ve katılımcı çocuklara Vincent Van Gogh’un ünlü eseri olan "Ayçiçekleri" tablosunu keşfetme fırsatı sunuyor. Tablodaki teknikler ve bilgiler paylaşıldıktan sonra her çocuktan farklı ayçiçeği tasarımları yapmaları isteniyor. Bu etkinlik sayesinde çocuklar hem sanatı daha yakından tanıma fırsatı buluyor hem de yaratıcı düşünme ve farklı sanat tekniklerini deneme yeteneklerini geliştiriyorlar. Bir tablo bir atölye etkinliği kapsamında çocuklar tablodan ilham alarak eğlenerek öğreniyorlar ve kendi sanat eserlerini ortaya koyma deneyimi yaşıyorlar.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin