-A A+

Kadırga Sanat Galerileri'nin Sgraffito Seramik Atölyesi'nde El Becerilerimizi Geliştiriyoruz

Kadırga Sanat Galerileri'nin ev sahipliğinde düzenlenen Sgraffito Seramik Atölyesi'nde kazıma tekniği hakkında bilgiler verildikten sonra katılımcılar dekoratif veya işlevsel formlarda uygulamalar yaparak sgraffito tekniğini deneyimleme fırsatı buluyorlar.

8 Mart 2024
Kadırga Sanat Galerileri nin Sgraffito Seramik Atölyesi nde El Becerilerimizi Geliştiriyoruz

Kadırga Sanat Galerileri, renkli atölyelerini sanat tutkunlarıyla buluşturmayı sürdürüyor. Sgraffito, kazıma dekorunun şekillendirildikten sonra deri sertliğine ulaşmış yüzeyi kazıyarak oluşturulan bir seramik dekorasyon yöntemi olarak biliniyor. Bu yöntem astarsız veya renklendirilmiş astarlı yüzeylere uygulanabiliyor. Sanat eğitmeni eşliğinde gerçekleşen atölyede katılımcılara kazıma tekniği hakkında bilgiler veriliyor ve ardından katılımcılar dekoratif veya işlevsel formlarda uygulamalar yaparak sgraffito tekniğini deneyimliyorlar. Atölye katılımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin