-A A+

Kahvehane Geleneğinin Konuşulduğu “Tarih, İnsan, Kültür” Programı FKSM'de Gerçekleştirildi

İstanbul'da uzun bir geçmişi olan kahvehane kültürü Fatih Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Tarih, İnsan, Kültür" programında konuşuldu. Katılımcılar bu geleneğin İstanbul'un sosyal dokusundaki önemini ve etkisini vurgulayarak önemli açıklamalarda bulundular.

17 Aralık 2023
Kahvehane Geleneğinin Konuşulduğu “Tarih, İnsan, Kültür” Programı FKSM de Gerçekleştirildi

İstanbul'un zengin tarihine ışık tutan etkinlik Fatih Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. "Tarih, İnsan, Kültür" başlığı altında düzenlenen programda İstanbul'daki kahvehane geleneği konuşuldu. Konuşmacılar arasında yer alan Kemal Sayar, Şaban Abak, Mehmet Ali Verçin, Ekrem Ayyıldız ve Önder Baran Tunç geçmişten günümüze uzanan bu kültürün derinliklerine indi. Moderatörlüğünü Alper Kanca'nın üstlendiği programda tarih, insan ve kültür bağlamında İstanbul'da uzun bir geçmişe sahip olan kahvehane kültürü detaylı bir şekilde incelendi. Katılımcılar bu geleneğin İstanbul'un sosyal dokusundaki önemine ve etkisine odaklanarak önemli açıklamalarda bulundular. Etkinlikte İstanbul'un geçmişine ışık tutulurken kahvehane kültürünün bugünü ve geleceği tartışıldı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin