-A A+

Kapalıçarşı İstanbul 5 Gün Yarışları'na Ev Sahipliği Yaptı

İstanbul Orienteering Spor Kulübü tarafından organize edilen İstanbul 5 Gün Yarışları, Fatih Belediyesi'nin destekleriyle Kapalıçarşı’da gerçekleştirildi.

5 Kasım 2023
Kapalıçarşı İstanbul 5 Gün Yarışları na Ev Sahipliği Yaptı

İstanbul 5 Gün Yarışları, bu yıl 18. kez yapıldı ve heyecan dolu bir finalle sona erdi. Kapalıçarşı’nın ev sahipliği yaptığı bu etap, İstanbul Orienteering Spor Kulübü tarafından organize edildi ve Fatih Belediyesi'nin destekleriyle düzenlendi. Yarışa, dünya genelinden 17 farklı ülkeden gelen 500’ün üzerinde sporcu katılım sağladı. Sporcular, Kapalıçarşı’nın eşsiz ve büyüleyici sokak manzaraları arasında 1 km'den 3.5 km'ye kadar değişen zorlu, hızlı ve eğlenceli parkurlarda koştular. Farklı kategorilere ayrılan sporcular, 10 ile 26 arasında değişen hedefleri bulabilmek için mücadele ettiler. 5 Kasım Pazar günü saat 10.00’da ilk sporcunun çıkışıyla başlayan yarış, saat 13.00’te sona erdi. Yarış, 10 yaşından 70 yaşına kadar geniş bir yaş aralığını kapsayan farklı kategorilerde mücadele eden sporcular arasında gerçekleşti. Yarışmanın ardından sporcuların başarıları ödül töreniyle taçlandırıldı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin