-A A+

Karagümrük Parkı ve Yaşam Merkezi 8 Bin Metrekarelik Bir Alanda Yakında Hizmetinizde

Son 3 yılda ilçenin yeşil alan miktarını hayata geçirilen ve yapımı devam eden yeni projelerle 600 bin metrekare artırmayı başaran Fatih Belediyesi, yaklaşık 8 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan Karagümrük Parkı ve Yaşam Merkezi ile yeşil alan ve rekreasyon projelerine bir yenisini daha ekliyor.

16 Ağustos 2022
Karagümrük Parkı ve Yaşam Merkezi 8 Bin Metrekarelik Bir Alanda Yakında Hizmetinizde

İlçenin yeşil alan oranını artırmak için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Fatih Belediyesi, yaklaşık 8 bin metrekarelik bir alanı daha Fatihlilere yeşil alan, rekreatif ve kültürel bir merkez olarak kazandırmak üzere çalışmalarına başladı. Alan içerisinde inşa edilecek bin 500 metrekarelik yeni yapıda; sergi ve çeşitli kültür sanat alanları, kütüphane, müze ve atölyeler bulunması planlanıyor. Projenin önemli bir kısmı yeşil alan olarak değerlendirilirken, eğlenceli aktiviteler sunan çocuk oyun alanları, etkinlik çayırları, performans alanları, kitapevleri ve kafelerin olması planlanıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin