-A A+

Karagümrük Spor Şampiyonluk Kupasını Başkan Turan ile Paylaştı

Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren ilçemizin medarıiftiharı Karagümrük Spor Kulübü’nün yönetim kurulu üyeleri ile oyuncuları şampiyonluk kupasını Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’a getirdi.

12 Ağustos 2020
Karagümrük Spor Şampiyonluk Kupasını Başkan Turan ile Paylaştı

İlçemizin güzide futbol kulübü Karagümrük Spor, verdiği başarılı mücadele ile 36 yıl sonra yeniden Süper Lig’de oynamaya hak kazandı. Başarılarını paylaştıkları ilk adreslerden biri, kendilerinden bir an olsun desteğini esirgemeyen Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan oldu. Şampiyonluk kupasıyla birlikte Başkan Turan’ı ziyaret eden kulüp yönetimi ve oyuncuları, destekleri için teşekkürlerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan M. Ergün Turan; “İlçemizi Süper Lig’de temsil edecek olan kulübümüzün yöneticilerini, oyuncularını, taraftarlarını ve bu başarıda emeği geçen herkesi bir kez daha tebrik ediyorum. Bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin