-A A+

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi'nden Miniklerimiz İçin Renkli ve Eğlenceli Kupa Boyama Atölyesi

Silivrikapı KARINCA El Emeği Eğitim Birimi tarafından düzenlenen Kupa Boyama Atölyesi çocuklarımıza hem keyifli anlar yaşattı hem de el becerilerini geliştirmeleri için fırsat sundu.

6 Temmuz 2024
KARINCA El Emeği Eğitim Birimi nden Miniklerimiz İçin Renkli ve Eğlenceli Kupa Boyama Atölyesi

Silivrikapı KARINCA El Emeği Eğitim Birimi her zaman olduğu gibi eğlenceli ve öğretici etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Gerçekleştirilen Kupa Boyama Atölyesi çocuklar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Atölyede çocuklar beyaz kupalar üzerine porselen kalemleriyle istedikleri renk ve desende çizimler yapıp boyadılar. İsteyenler etkinlik ekibi tarafından hazırlanan şablonlardan ilham aldılar. Porselen boyama hocasının eşliğinde gerçekleşen etkinlikte minikler yaratıcı çalışmalar ortaya koydu.

Boyama işlemi tamamlanan kupalar evde 200 derecede 20 dakika pişirilerek boyanın sabitlenmesi sağlanıyor. Böylece çocuklar kendi emekleriyle süsledikleri kupaları uzun süre kullanma imkanına sahip oluyorlar.

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi düzenlediği atölyelerle çocukların el becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Atölye hem eğitici hem de eğlenceli bir ortam sunarken el emeği ve sanata olan ilgiyi de artırıyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin