-A A+

KARINCA El Emeği Ürünlerimizi Sanat Çarşısı'nda Sizlerle Buluşturuyoruz!

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi'nin bulunduğu Sanat Çarşısı'nda kursiyerlerimizin özenle hazırladığı el emeği ürünler Fatihlilerle buluşuyor. Ziyaretçilerimiz bu el emeği göz nuru ürünleri hem inceleyebiliyor hem de satın alabiliyorlar.

3 Haziran 2024
KARINCA El Emeği Ürünlerimizi Sanat Çarşısı nda Sizlerle Buluşturuyoruz!

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi’nin ürünlerini satışa sunduğu Sanat Çarşısı 3-14 Haziran tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. 17 stantta, 20 farklı branşta eğitim almış kursiyerler bir yıl boyunca ürettikleri el emeği ürünlerini satışa sunuyor. Sanat Sokağı’nda ahşap boyama, amigurumi, amigurumi-keçe punch, porselen boyama, deri çanta, filografi, gümüş kazıye, kuaförlük-özel gün aksesuarları, kurdele nakış-mefruşat, makrome, örgü çanta, sepet örücülüğü, takı tasarımı, tel kırma-iğne oyası, temel giyim ve yağlı boya-sulu boya gibi çeşitli el sanatları yer alıyor.

Kursiyerler kendi belirledikleri fiyatlarla ürünlerini satışa sunacak ve elde ettikleri kazançlar tamamen kendilerine ait olacak. Bu sayede ziyaretçiler el emeği göz nuru ürünler satın alırken kursiyerlere de destek olma şansını yakalayacaklar.

Sanat Sokağı’nda birbirinden farklı ve özgün ürünleri görmek ve satın almak isteyen herkes 3-14 Haziran tarihleri arasında Sanat Çarşısı’nı ziyaret edebilir.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin