-A A+

KARINCA Kadın El Emeği Meslek Edindirme Yaz Kursları Devam Ediyor

KARINCA Eğitim Birimi tarafından düzenlenen yaz kursları, birbirinden farklı birçok branş ve workshop ile hizmet sunmaya devam ediyor.

23 Ağustos 2022
KARINCA Kadın El Emeği Meslek Edindirme Yaz Kursları Devam Ediyor

KARINCA Eğitim Birimi’nin düzenlediği yaz kursları, Yavuz Selim Eğitim Birimi’nde, salı perşembe ve cumartesi günleri saat 10:00-16:00 arasında gerçekleştiriliyor. Eski kıyafetlerin, masa örtülerinin veya artık kumaşların fonksiyonel hale getirildiği Giyim Workshop’unda katılımcılar, anısı olan kumaşları birbirinden güzel çantalara dönüştürüyor. Porselen Boyama Workshop’unda, Uzak Doğu felsefesine dayanan ve kırılan eşyaların altın tozu kullanılarak onarılması sanatı olan Kintsugi tekniği öğretiliyor. Kırılmış veya tek kalmış porselen tabak ve bardaklar eskisinden çok daha estetik bir hale getiriliyor ve böylece eşyanın anısı sahibiyle kalıyor. Birbirinden farklı yaş pastaların yapıldığı Pastacılık Workshop’unda, pasta kekinin yapılış teknikleri, pastacı kremasının püf noktaları öğretiliyor ve katılımcılar kendi yaptıkları pastaları ders bitiminde afiyetle yiyor. Bir gün süren Makrome Workshop’unda ise katılımcılar başlangıç seviyesi temel düğüm tekniklerininin tamamını öğreniyor. Getirdikleri ağaç dallarından makrome ipleriyle duvar süsü yapan katılımcılar, hazırladıkları ürünü evlerine götürebiliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin