-A A+

Kaymakam Sarılı ve Başkan Turan'dan KARINCA Kadın El Emeği Kursları ile Yadigâr Kahvesi Ziyareti

Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı ile Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi'nde faaliyetlerine başlayan KARINCA Kadın El Emeği Eğitim Birimi kursları ile 65 yaş üstü büyüklerimizin hizmetine sunulan Yadigâr Kahvesi'ni ziyaret etti.

18 Ocak 2023
Kaymakam Sarılı ve Başkan Turan dan KARINCA Kadın El Emeği Kursları ile Yadigâr Kahvesi Ziyareti

Adını üretkenliği ile durmaksızın çalışan karıncalardan alan Fatih Belediyesi’nin KARINCA Kadın El Emeği Eğitim Birimi, kurs lokasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Birimin Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi’ndeki yeni yerini Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı ile Başkan Mehmet Ergün Turan ziyaret etti. Kursiyerlerle sohbet ederek, ürettikleri birbirinden kıymetli eserleri inceleyen Kaymakam Sarılı ve Başkan Turan, kendilerini tebrik etti.

Yadigâr Kahvesi Müdavimleriyle Keyifli Sohbet
Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı ve Fatih Belediye Başkanı Başkan Mehmet Ergün Turan daha sonra yine Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi içerisinde bulunan ve 65 yaş üstü Fatihlilere hizmet veren Yadigâr Kahvesi’ne geçti. Buradaki misafirlerle ayrı ayrı hasbihal ederek geçmişe kısa bir yolculuk yapan Kaymakam Sarılı ve Başkan Turan, onların hatıralarına ve hoş sohbetlerine ortak oldu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin