-A A+

Keçeci Karabaş Çocuk Durağı Açıldı

Çocuklarımızın okul öncesi eğitimine katkı sağlayan bir Çocuk Durağı daha hizmete girdi. Keçeci Karabaş Çocuk Durağı'nın ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

14 Şubat 2024
Keçeci Karabaş Çocuk Durağı Açıldı

Fatih Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yarı zamanlı anaokulu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Dervişali, Vani Dergâhı, Kasım Günani ve Mütfü Ali semt konaklarına ek olarak Keçeci Karabaş Çocuk Durağı hizmete başladı. Bu okul öncesi eğitim hizmeti toplamda 5 farklı noktada ve 15 sınıfta, 450 çocuğa eğitim olanağı sağlıyor. Program okuma-yazmaya hazırlık, branş dersleri, matematik, fen ve doğa etkinlikleri, değerler eğitimi, Kur’an-ı Kerim, görsel sanatlar, drama, müzik, İngilizce, eğitici ve öğretici oyunlar, zeka oyunları gibi çeşitli etkinlikleri içeriyor. Fatih Belediyesi bu yeni tesisle birlikte çocuklara daha geniş kapsamlı ve erişilebilir eğitim imkanları sunmayı hedefliyor.

(Adres: Hırka-i Şerif Mh. Kabakulak 2. Çıkmazı Sk. Keçeci Karabaş Semt Konağı)

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin