-A A+

Kırşehir Hirfanlı Baraj Gölü Yarışı'nda Madalyalar Fatihli Genç Sporcuların Oldu!

Fatih Belediyesi “Yaz Spor Okulları”nda eğitim alan genç yelkencilere büyük bir başarı geldi.

9 Ağustos 2023
Kırşehir Hirfanlı Baraj Gölü Yarışı nda Madalyalar Fatihli Genç Sporcuların Oldu!

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün çocuklar için ücretsiz olarak düzenlediği “Yaz Spor Okulları” sayesinde optimist yelkenle tanışan çocuklarımız daha sonra lisanslı sporcu olarak, Türkiye Yelken Federasyonu’nun resmi yarışı olan Kırşehir Hirfanlı Baraj Gölü Yarışı’na katıldılar. Optimist junior kızlar kategorisinde öğrencimiz Duru Sargın birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. Diğer bir sporcumuz, Derin Nazlım Seçkincan ise üçüncülük elde ederek bronz madalya kazandı. Aynı kategoride yarışan Emir Derin Aslan ise altıncılık derecesine adını yazdırdı.
Bu genç yelkencilerimiz, aldıkları eğitim ve azimleri sayesinde önemli bir yarışta üstün performans sergileyerek isimlerini duyurdular. Fatih Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın desteğiyle yeteneklerini geliştiren bu sporcularımızı tebrik ediyor, gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin