-A A+

Klasik Otomobil Rallisi Yedikule Hisarı'ndan Başladı!

Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı ve dünyanın önde gelen otomobil rallilerinden biri olan Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk Rallisi, unutulmaz bir etkinlikle Yedikule Hisarı’ndan yola çıktı .

25 Ağustos 2023
Klasik Otomobil Rallisi Yedikule Hisarı ndan Başladı!

Bu yıl özel bir anlam taşıyan ralli, Türksoy'un 30. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlendi. T.C. Sofya Büyükelçiliği ve TÜRKSOY'un iş birliğiyle hayata geçirilen "Tuna'dan Orhun'a İpek Yolu Rallisi", Bulgaristan'ın başkenti Sofya'dan başlayarak tarihi İpek Yolu rotasını takip ederek Türkiye'nin İstanbul şehrine ulaştı. Etkinliğin en özel anlarından biri, rallinin son durağı olan Yedikule Hisarı'nda yaşandı. 25 Ağustos'ta saat 11:00'da gerçekleşen bu anı yaşamak isteyen herkes, Yedikule Hisarı'nda buluştu. Ralli, sadece otomobil yarışı değil, aynı zamanda farklı kültürleri ve coğrafyaları bir araya getirme amacını taşıyan bir etkinlik olarak öne çıktı. Europa-Orient rallisi, katılımcılarına tarihi ve coğrafi zenginliklerle dolu unutulmaz bir yolculuk deneyimi sunarak kültürlerarası diyalogu teşvik etmeyi amaçladı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin