-A A+

Komşularımıza Daha İyi Hizmet Vermek İçin Yenilendik

Fatih Belediyesi’nin Vatan Caddesi’ndeki ana binasında vatandaşların işlemlerini daha kolay, konforlu ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmesini sağlamak üzere bir takım yenileme ve düzenlemeler yapıldı.

4 Ocak 2021
Komşularımıza Daha İyi Hizmet Vermek İçin Yenilendik

Bina içerisinde Fatih Kütüphanesi’nin yapım çalışmaları devam ederken, Fatihli vatandaşların belediye ile ilgili işlemlerinde kolaylıklar sunan bazı düzenlemeler yapıldı. Haftanın ve 2021’in ilk iş gününde Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, belediyeye gelen vatandaşları karşılayarak, onlarla sohbet etti. Fatih Belediyesi’ndeki yenilikler ile girişlerde HES kodu sorgulaması, arttırılan personel sayısı ve güçlendirilen teknolojik alt yapısı sayesinde artık çok daha hızlı gerçekleştiriliyor. Ayrıca görevli danışmanlarımız vatandaşlarımızın işlemleriyle ilgili kayıtları onları bekletmeden oluşturarak, ilgili bölüme yönlendirmelerini gerçekleştiriyor. Yeni, şık ve modern lobimizde de, dileyen vatandaşlarımız bekleme esnasında ikramlarımız eşliğinde içeceklerini yudumlama imkânı buluyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin